Landgoed
Home ] Historische meesterwoning ] Gerestaureerde schuur ] Rustieke woning ] [ Landgoed ] Dorpscafé ]
                                              

  

Landgoed temidden van de natuur - 10 personen

Ons familieverblijf is op gewelven uit de middeleeuwen gebouwd en ademt nog de sfeer van zijn rijk verleden. De natuurstenen waaruit het opgetrokken is hebben nu een fraai patina. Dit landgoed is een typisch voorbeeld voor de traditionele bouwwijze van landhuizen in de Languedoc.

De stijl van het huis is klassiek voor het zuiden, met een open haard in alle kamers en vloeren met terracotta- en cementtegels.

In het huis is plaats voor maximum 10 personen

Op het gelijkvloers zijn er een gezellige woonkamers en twee zit-eetkamers. Een ervan geeft toegang tot een zonovergoten terras en de andere is in de zomer heerlijk koel door de dikke muren. Verder is er een rustieke keuken (maar met vaatwasser, koelkast, gaskookhaard, magnetron, waterkoker, enz.) en een kleine badkamer met wasmachine en een aparte WC.

Op de verschillende etages bevinden zich ruime slaapkamers met elk een eigen karakter en sfeer (allen met kroonlijsten en parketvloeren). De bedden zijn allemaal vernieuwd.

Buiten kan men genieten van een zonnig terras met een onvergetelijk zicht op de vallei. Of u kan de koele en schaduwrijke binnenplaats onder de grote plataan verkiezen (niet toegankelijk voor kinderen).

In het domein bevindt zich een onlangs gerestaureerde zeer mooie Romaanse kapel. Zij is een ideaal doel of uitgangspunt voor wandelingen langs de talrijke mooie landwegen, waarvan er een door de bossen en over de heuvels naar Pézènes-les-Mines voert.

Een conciërge is heel het jaar aanwezig. Huishoudlinnen dient door de huurders meegebracht.

Huurperiode: van juni tot september.

Prijs: afhankelijk van de periode. Op aanvraag.

Meer informatie of reservering via volgende contactadressen:

Contacttel.: 00 33 6 08 68 58 43  of  00 33 6 16 57 54 58 (Engels) of via email

achteruit (verhuur)