Rustieke woning
Home ] Historische meesterwoning ] Gerestaureerde schuur ] [ Rustieke woning ] Landgoed ] Dorpscafé ]
                                              

 

Rustieke woning in het beschermde Pézènes-les-Mines

Kontakt

gîte pour 4 personnes

Huis voor 4 tot 5 personen:

Grote woonkamer met zithoek, keukenwand en open haard, drie ruime slaapkamers, badkamer met WC, nog een WC op de eerste verdieping, beschermd en zonnig dakterras.

Alle comfort: wasmachine, vaatwasser, televisie, centrale verwarming.

 

Dit deel van het huis wordt enkel verhuurd  tussen half juni en half oktober, omdat de eigenaars er voor de rest van het jaar zelf wonen. Zij bieden ook cursussen aan in Tiffany-glassierkunst.
Contact: voor meer informatie kan u met de eigenaars telefoneren: 00.33.467.95.16.44 / 0033.467.23.26.96 (Frans, Duits en Engels) of stuur een email (klikken)
gîte pour 4 personnes
Gelijkvloers

Grote woonkamer met open haard, eet- en zithoek, keukenwand, vaatwasser, moderne oven, diepvriezer en de nodige keukenuitrusting, televisie.

Badkamer met WC, douche en dubbele wastafel, wasmachine, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90 cm), kleerkast, commode, bureautje en stoelen.
Eerste verdieping:

Kleine WC en wastafel, dakkamer met tweepersoonsbed (160 cm), slaapkamer met eenpersoonsbed (120 cm), kleerkast, commode, dubbel ligbad en douche, uitgang naar dakterras met douche, zithoek en barbecue, ideale plaats om ongestoord te zonnen.

 

Klik hier voor huurperioden

 

Woning voor 2 tot 4 personen:

Afgeschermde terras voor de ingang (ideaal om buiten te eten), grote woon- en eetkamer met open haard, stoelen en comfortabele slaapbank (140 cm), televisie, kleine maar goed uitgeruste keuken, wasmachine, gang die naar WC en badkamer met douche en wastafel leidt, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80 cm), kleerkast, tafels met stoelen en afgeschermde douchecel met wastafel.

Prijzen (exclusief lakens en slopen):

Juli en augustus: 300 €
Overige maanden: 230 €

Dit deel van het huis wordt het ganse jaar door verhuurd.

Huurkalender (click)

Contact: telefonisch bij de eigenaars: +33681072459  (Frans, Duits en Engels) of via email

In het dorp wonen ongeveer 70 mensen. Zij zijn open en steeds bereid tot een praatje en laten u graag deelnemen aan de activiteiten in het dorp (jaarlijkse dorpsfeest begin augustus, een partijtje pétanque, enz.)
Het stadje Bédarieux is op amper 10 km van Pézènes, waar u voor al uw inkopen terecht kan (supermarkt, allerhande winkels, wekelijkse maandagmarkt).

Contact

achteruit (verhuur)