Gerestaureerde schuur
Home ] Historische meesterwoning ] [ Gerestaureerde schuur ] Rustieke woning ] Landgoed ] Dorpscafé ]
                                              

 

Fraai omgebouwde en gerestaureerde schuur met zwembad in Les Montades

Kontakt

3 slaapkamers. Badkamer in de grootste slaapkamer. In de andere slaapkamers een tweepersoonsbed en verder nog 3 eenpersoonsbedden.

Het woongedeelte van het huis bevindt zich op een gelijkvloerse eerste verdieping. De slaapkamers bevinden zich in de grote ruimte onder het woongedeelte.

In de woonruimte heeft men een uniek uitzicht over de streek. De woonkamer biedt direct toegang tot een terras en een grote tuin.In de woonkamer is een open haard, een grote zit- en eetplaats en een goed uitgeruste keuken met vaatwasser en wasmachine.
Aansluitend is er een badkamer met ligbad, wastafel en WC.
Een typische bijzonderheid aan dit huis is de open maar ommuurde rustieke waterput in de benedenverdieping waar zich de slaapkamers bevinden.

Indien gewenst zijn nog twee slaapplaatsen beschikbaar in een iets verder op het terrein gelegen klein huisje. Dient met de eigenaar besproken.

Contact: meer informatie over huur en prijs bij Peter en Sarah Lloyd (Londen) 00.44.20.8788.9504 (Engels en Frans) of via  Email

Les Montades is een klein dorpje in de onmiddellijke omgeving van het Salagou-meer

dat nog niet overrompeld is door toeristen. Er zijn rond het meer talrijke rustige inhammen en strandjes om te zonnen en te zwemmen, wat bijzonder geschikt is voor gezinnen met kinderen.

In Les Montades zijn geen winkels maar in de nabijgelegen stadjes Bédarieux en Clermont l’Hérault (resp. 15 en 20 minuten met de auto), zijn er supermarkten, banken, kranten- en tijdschriftenwinkels, een ruime keuze aan speciaalzaken, restaurants en cafés. Bovendien is    

er wekelijks een uitgebreide en kleurrijke markt in Bédarieux (maandag) en Clermont (woensdag). In juli en augustus is er elke zondagvoormiddag een gezellige kleine streekmarkt  in het nabijgelegen schilderachtige dorpje Salasc.
Huurperioden

Kontakt

achteruit (verhuur)