Verhuur en Pézènes
Home ] Steden ] Plaats ] Omgeving van Pézènes ] [ Verhuur en Pézènes ] Franse Levernsstijl ]
                                              

Historische meesterwoning
Gerestaureerde schuur
Rustieke woning
Landgoed
Dorpscafé

 

U kan in het dorp en in de aangrenzende gehuchten grote en kleinere vakantiewoningen in alle prijsklassen huren. U zal er ongetwijfeld een aangename en rustige vakantie doorbrengen. Volgende huizen zijn beschikbaar:

Voor 4 tot 6 personen:

Mas des Collines - Historische meesterwoning  in Les Montades

Natursteinhaus Les Montades Mas des Collines ligt op ongeveer 700 m van de “route piémontaise” (dat is de D908 tussen Bédarieux en Clermont l’Hérault), in een steegje midden in de oude dorpskern. Het huis werd rond 1600 in typische landelijke stijl gebouwd en onlangs smaakvol gerestaureerd. Originele binnenarchitectuur met knusse hoekjes, deels met rustieke muren uit rotssteen. Drie grote Franse bedden, vaatwasser, terrassen met prachtig uitzicht.

Klik hier voor meer informatie

 

Voor 6 personen:

Fraai omgebouwde en gerestaureerde schuur met zwembad in Les Montades

Umgebaute Scheune mit Swimmingpool

Op ongeveer 700 m van de “route Piémontaise” (de D908 tussen Bédarieux en Clermont l’Hérault) aan de uitgang van het gehucht, bevindt zich deze 300 jaar oude schuur die tot een comfortabele en smaakvol ingerichte woning werd omgebouwd.

Zeven slaapplaatsen (2 tweepersoonsbedden en 3 eenpersoonsbedden), ruime woonkamer met zithoek en open keuken. Prachtig uitzicht over de streek, zwembad van 10 x 5 m, pingpongtafel, terrasjes om gezellig buiten te eten. Zeer rustige ligging, geen verkeer, geen directe buren.

Klik hier voor meer informatie  

 

Voor 4 tot 5 personen/
voor 2 tot 3 personen:

Rustieke woning in het beschermde Pézènes-les-Mines

Dit dorpshuis ligt aan de rand van de dorpskern van Pézènes.  Het is een oude traditionele woning die perfect gerenoveerd en onderhouden is en buiten de verhuurperiode door de eigenaars wordt bewoond. Het huis beschikt over een afgeschermd dakterras zonder inkijk van de buren, een comfortabele badkamer met ligbad naast de slaapkamer op de bovenste etage, en verder een douche met een kleurrijke glaswand (de eigenaars zijn glazeniers en bieden ook cursussen aan in glasschilderkunst). Het huis bestaat uit twee wooneenheden die volledig onafhankelijk van elkaar zijn:

De woning voor 4 tot 5 personen:

dit deel van het huis kan enkel tussen half mai en half oktober gehuurd worden, omdat de eigenaars er voor de rest van het jaar zelf wonen.

De woning voor 2 tot 3 personen:

Dit deel van het huis kan het ganse jaar door gehuurd worden, is volledig ingericht en beschikt over centrale verwarming.

Klik hier voor meer informatie

 

Voor max. 10 personen:

landgoed te midden van de natuur

Bevindt zich in een voor Zuid-Frankrijk typisch groot domein van 150 ha. Met deels heidelandschap, groene eiken, cipressen, kastanjebomen, rotsmuurtjes en de geur van tijm. Breng uw vakantie door in dit prachtig natuurkader en in onze gastvrije woning

Het landgoed ligt in een romantische vallei die onder natuurbescherming staat en privaatbezit is, op amper 10 minuten van Pézènes-les-Mines.

klik hier voor meehr informatie

 

Voor 2 tot 3 personen

Vacantie «chez Olga» in het beschermde Pézènes-les-Mines

Dit appartement in een tot woning omgebouwde vroegere dorpscafé ligt midden in het dorp, aan de voet van het indrukwekkende kasteel uit de 11de-12de eeuw en langs een autovrij straatje.

klik hier voor meer informatie

  Ferienhäuser & Ferienwohnungen von Privat - weltweit